tisdag 29 april 2008

Original

Mormors begravning var oerhört vacker. Prästen både svor och fick oss att skratta i kyrkan, det lättade upp bland tyngda axlar och ögon fulla av tårar. Han pratade så fint om lilla mormor om hur hon verkligen var ett original samt inte lät någon sätta sig på henne. Tror nog att hennes sätt att vara har förts över lite till mig också. Jag ska lägga upp någon bild senare på hur fint det var, men har inte hunnit ladda över bilderna från kameran än.

Systeryster är i Spanien med sin karl, svägerska och hennes karl. Hoppas att vädret är skönt och att de får koppla av lite. Hon sliter som en varg på dagarna med hennes jobb som målare och alla andra saker hon har för sig. Så hon är verkligen värd avkoppling!

Ser fram emot fyra dagars ledighet, även om det inkluderar att lördagen går åt till jobb, men det är ju mc-relaterat så det är bara trevligt! Bara en av fördelarna med jobbet i mc-branschen :)

Finner det himla inspirerande och mysigt att läsa alla bloggar om inredning och då speciellt inredning i vitt kombinerat med gamla prylar.

Inga kommentarer: