måndag 26 maj 2008

Mysiga helg

Fick ganska mycket gjort i helgen ändå. I fredags kom busfröt M till oss, alltid lika kul när han är hos oss. Bara så synd att vi har honom så sällan, men så där är det när man bor en bit ifrån.

Tanken var att mamma o pappa o lillebror skulle kommit på fredagen för att sova över till lördagen, men lillebror blev sjuk så mamma o pappa åkte upp en sväng på lördagen.
Hade sagt att vi skulle till Löta handelsträdgård, så de dök upp där bland blommorna. Då fick mamma välja en morsdag-blomma från oss barn.
Sen stod vi på loppis hos två vänner hemma i Ärla, var en jättefin dag och mamma sålde skitbra. Själv gjorde jag inga höjdarsiffror. Men det var trevligt att vara med och alltid kul att träffa föräldrarna. Några saker köpte jag/fick gratis, bilder på detta kommer sen.

Lördagkvällen var det kusinträff på sambons sida. Mycket folk och god mat innan hemfärd.
Väl hemma kröp vi i säng med varsin dator på vårt nya sängbord som man har över sängen (tack systers chef och fru!) slog på Eurovision och slappade.

Söndagen var det morsdagsfirande hos svärföräldrarna. Var inte hemma förrens halv sju på kvällen och forsatte med mitt projekt att städa i stallet.
En timme senare kom sambon med en grävmaskin vi ska hyra. Sen hade han fullt upp fram till halv tio med att gräva. Vi ska ju bygga garage är det tänkt och sambon tyckte att grävmaskinen var jätterolig! Synd att inte M fick se den och provköra, han älskar också såna där grejer.

Måndagen börjar lida mot sitt slut. Det är galet vad tiden rullar på. Bäst att passa på att göra massa kul saker innan det är försent!

Inga kommentarer: