onsdag 2 juli 2008

60 årig bröllopsdag

Farmor o farfar firades i helgen då de hade 60 årig bröllopsdag. Förstå, 60 år! Hur många gifta par har hållit ihop sålänge?
Men helgen började med fest redan på torsdagen för att tacka av sambon på det jobb han sagt upp sig från. Det var ett gäng som hade hittat till Åbryggan för att bjuda på god mat och alkohol.
Han fick verkligen känna sig uppskattad av sina kollegor som höll fina tal och speciellt Maria som pratade så fint att det blev blött i ögonen. Jag blev också bjuden (stort tack goa människor!) och så fick sambon ett körsbärsträd. Underbar kväll och vi landade i säng vid 01 på natten.

På fredagen var det dags att fira Suddens födelsedag. Grillning, skitsnack, alkohol och Singstar ute i Bromma blev det. Alltid så sjukt trevligt att träffa Sudden och Elin, två underbara människor! Farbror Flås var också med och förgyllde tillvaron.Sudden såg till att glaset mitt var välfyllt av rosévin och framt 02.30 när vi rullade hemåt i Farbrors Flås bil. Jag somnade asplakat ganska direkt och var inte till något vidare sällskap.

1-1 i alkoholintag då sambon scorade på torsdagen och jag på fredagen

Lördagen var det så dags att fira farmor och farfar. Platsen var nybyggda sjökrogen ute på Muskö. Mysigt var det och härlig utsikt mot ett lungt vatten och fint väder. Farmor o farfar bjöd på all mat och dryck och kvällen blev mysig! Vid 22 -tiden kom färdtjänst för att skjutsa hem pensionärerna och vi åkte hemåt till syster som bor därute. Det blev föga förvånande (inte) Singstar den kvällen också. Pappa korkade upp whiskeyn och sen vann jag och pappa över mamma och syster när vi körde duell. Alltid lika underbart att vara hos älskade syster med familjen. Dock var brorsan saknad, han valde att vara hemma i lung och ro.

På söndagen besökte vi två loppisar ute på Muskö och efter att ha hämtat hunden hos svärföräldrarna var vi hemma halv sju på kvällen.

Vad ska man säga, helt underbar helg med älskade vänner och familj. Det är livet!

(Bilder kommer sen, tog massor, men är inte riktigt kompis med Photoshop just nu)

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu hjälpta Maia mig att kommentera! Maia är bra! :)

/Redaktörn!