söndag 14 september 2008

Alltid mysigt...

...med helg. Vi hade M hos oss i helgen och jag åkte och hämtade honom i fredags. Åkte hemifrån vid 17-tiden och kom hem vid 21.30... då hade vi hunnit äta mat på McDonalds, M hade hunnit slå sig när han hoppade ner från stolen när vi hade ätit klart, han hade åkt rutschkana, vi hade hunnit sitta i bilen hemåt och snackat en massa skit och precis missat när pappa L spelade hockey i ishallen.

På lördagen blev det utflykt till Coop och Systembolaget för shopping inför söndagens kalas. Vi köpte mousserande jordgubbsvin till M, alkoholfritt såklart, eller som han själv sa det "alkokolfritt" Lyckan var totalt när vi på Coop hittade blå karamellfärg. Hem och L fick göra monsterpannkakor med monstergrädde.



Idag söndag har vi haft kalas för L som fyller år imorgon! Grattis älskling!
Tyvärr fick mamma o pappa komma på blixtvisit eftersom missen därhemma blivit akut dålig under tiden de var på väg över till oss och börjat vingla omkring och flacka med ögonen.
Misstänkarna riktas mot en hjärnblödning, men hoppas att gumman överlever detta. Sorligt för alla om hon inte klarar sig, men värst för lillebror eftersom de två är bästa vänner.
Hoppas du klarar detta Duchess!



Vackra rosor från faster och farbror till L


Ljuvligt söta blommor från farmor och farfar till L

Stor tjusig blomma från mina föräldrar och bror till L


Avslutningsvis en mysbild på två av våra älskade husdjur (ödlan kan tyvärr inte ligga och mysa såhär med de andra)

Ha en fortsatt bra kväll & var rädda om varandra.
Ingenting varar för evigt!

Inga kommentarer: